Workshops

Workshops

Gin-Tonic

De Premium Gin-hype scheert hoge toppen. Maar welke gin gaat samen met welke tonic? In welk soort glas kan je hem serveren? En welke botanicals gebruik je nu voor de afwerking?

Op al deze en andere vragen krijg je een antwoord tijdens deze interactieve en smaakvolle workshop.

Cocktails

Een cocktail maken vraagt heel wat kennis. De juiste combinatie, de juiste verhouding en de correcte afwerking zijn noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Tijdens deze workshop komen zowel de klassiekers, de nieuwe als de niet-alcoholische cocktails aan bod.

Whisky & Whiskey

De verscheidenheid van whisky is enorm. Er bestaan zoveel verschillende types en smaken. Tijdens deze workshop maakt u kennis met dit boeiende product aan de hand van een ‘whiskytrail’ van de Schotse ‘Highlands’ tot aan Tennessee, van Japan naar België en van Canada naar Ierland. Je gaat op ontdekkingstocht en komt zo te weten welke whisky bij jouw past.

Workshops

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.