Exclusieve VIP ballonvaart met butlerdienst

Exclusieve VIP ballonvaart met butlerdienst

Reserveer uw exclusieve VIP ballonvaart. We vertrekken in uw regio (of bij u thuis indien er een geschikt opstijgterrein is). Onze butler bezorgt u een ervaring om nooit te vergeten. 

Luxe ontbijt

Verras je geliefde met een luchtballonvaart. Wordt afgehaald door een privéchauffeur die u naar de opstijglocatie vervoert. Geniet na de vlucht van een verrassend champagneontbijt, netjes verzorgd door uw butler.  

RESERVEER HIER uw LUXE ONTBIJT!

 

 

Verloving

U doet uw allerliefste een duizelingwekkend aanzoek in een impressionante luchtballon. Dit romantisch verlovingspakket omvat een fles champagne, privévervoer in één van onze luxueuze auto's en een romantisch ontbijt, lunch of diner. Mocht u bij uw volgende huwelijksverjaardag beroep doen op onze diensten voor het boeken van een arrangement, krijgt u dezelfde butler die u bediend heeft tijdens uw verloving, er zomaar bij.

RESERVEER HIER UW VERLOVINGSARRANGEMENT!

 

 

Privé ballonvaart

Een magische ‘Montgolfier’- ervaring. Enkel de piloot, uzelf en uw partner. De privéchauffeur brengt u naar de opstijglocatie waar u getuige bent van de verschillende fases van het opblazen van de ballon. Na uw vlucht rijden we naar een restaurant voor een romantisch champagne onbijt of diner.

 

RESERVEER HIER UW PRIVE LUCHTBALLON!

 

 
Voorbereiding ballonvaart
VIP ballonvaart

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.