Picknick Butler

Picknick Butler

Daar is de lente… Daar is ook de picknick butler….

Met de intrede van de lente, komen ook de picknickmanden uit de kast. Heerlijk toch? Romantischer kan je het moeilijker bedenken. Tenminste, als je het hele gedoe van voorbereiding en inkopen niet zelf moet doen. Want vaak blijft de picknick een idyllische gedachte en komt het er niet van, door het vele andere werk. 

Vanaf nu kan je de hele organisatie aan de deskundige handen van een picknick butler overlaten. Hij vult al uw wensen voor een onvergetelijke picknickervaring in.

 

    • Perfect op maat: ’s namiddags romantisch met z’n tweetjes? In groep overdag? ’s Avonds bij een kampvuur met live muziek? In team met het bedrijf? Met de hele familie de natuur in? Gebracht worden naar de picknick plaats met een oldtimer of een limousine? Een thema wandeling of fietstocht? Alles kan van type arrangementen;
    • Locatie en invulling in overleg;
    • Service tot in de puntjes geregeld;
    • Op maat van uw budget; 

BEKIJK HIER ENKELE ARRANGEMENTEN!

Picknick butler
Picknick butler

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.