Champagne sabreren

Champagne sabreren

Een bijzonder gebeuren vieren met champagne sabreren.

Een kunst op zich : groots en theatraal. Een fles onthoofden met een sabel eert de champagnemeester en getuigt van goede smaak, stijl en vaardigheden.
Onze erkende butler-sabreur neemt u mee in de geschiedenis van het sabreren en maakt van uw viering een blijvende herinnering.

Perfect voor:

    • de opening van een zaak
    • huwelijksfeest of huwelijksaanzoek
    • verjaardagsfeest
    • vernissage of tentoonstelling

Meer weten? Contacteer ons!

 

BELANGRIJK: 

Niet iedereen mag (en kan) een fles sabreren. Men moet eerst door een gecertificeerd Chevalier geïnstrueerd worden over de methode en de te nemen maatregelen. Wij ontmoedigen het  zelf sabreren van een fles Champagne of elk ander glazen fles ten stelligste af, tenzij u correct opgeleid bent door een ervaren sabreur. Het kan zeer gevaarlijk zijn indien het niet correct en onder de juiste omstandigheden is uitgevoerd. 

Champagne sabreren

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.