Helikopterdiensten

Helikopterdiensten

VIP vervoer per helikopter

Een helikopter nodig voor een evenement, personenvervoer, foto- en filmvluchten of een (speciaal) transport? Wij verlenen deze diensten met diverse helikopters. De vergunningen bij de juiste instanties regelen wij ook om op een door u gekozen locatie te mogen landen en opstijgen. Zo kan u zorgeloos én in stijl genieten van de voordelen die een helikopter u kan bieden.

Luchtdopen

Steeds uw droom geweest om mee te vliegen met een helikopter? Tijdens een luchtdoop maken de passagiers kennis met het helikoptervliegen tijdens een korte maar spectaculaire vlucht. Een unieke ervaring!

Taxi-vluchten

Wenst u zich snel en efficiënt te verplaatsen? U wordt thuis of op het bedrijf opgehaald en afgezet op de door u gekozen locatie. Combineer comfort en efficiëntie en verplaats u in alle luxe. Wist u trouwens dat een taxi-vlucht 100% fiscaal aftrekbaar is?

Restaurant-vluchten

U wil op een unieke & stijlvolle manier op restaurant gaan? Onze piloot haalt u en uw gasten op bij u thuis, op het bedrijf of op de luchthaven.  
U beleeft een mooie vlucht en landt aan een restaurant naar keuze, waar u met klasse en in stijl zal arriveren.

Rondvluchten/sightseeing tours 

Ontdek vanuit de lucht een bepaalde stad of plaats. Vanuit een helikopter heb je een fantastisch zicht, waardoor je snel een goede indruk krijgt van een regio. 

Helikopter service
Bell 470

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.