VIP Close Protection Chauffeur

VIP Close Protection Chauffeur

Is persoonlijke veiligheid zeer belangrijk voor u? Laat u dan zowel privé als zakelijk vervoeren door onze close protection chauffeur.
Hij is uw ideale vertrouwenspersoon om in complexe verkeerssituaties diverse beveiligingsmanoeuvres met defensieve rijstijl toe te passen.

In bedreigende situaties zoals agressie, stalking of poging tot ontvoering, beheerst de security chauffeur volgende technieken waarmee de VIP in veiligheid wordt gebracht:

 

  • Ontsnappingstechnieken bij bedreiging of dreigende houding;
  • 180-graden slip achterwaarts;
  • Rem- en bochtentechniek met verhoogde snelheid;
  • Rijden met volgauto en/of observatievoertuig;
  • Improvisatievermogen en initiatieven nemen in risicosituaties;

Het leren ontsnappen uit bedreigende situaties vraagt van de chauffeur, naast de beheersing van rijtechnieken, een grote fysieke en mentale inspanning. Onze chauffeurs hebben de nodige opleiding genoten om met deze omstandigheden optimaal om te gaan om uw veiligheid te garanderen.

 

 

Close Protection Chauffeur

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

"/im"/im